Över 300 företag har våra maskiner
Intervju med Martin Wall - Executive Chef på Fotografiska
Intervju med Martin Wall – Executive Chef på FotografiskaInnovativt hållbarhetsarbete i köketFotografiska har sedan 2014 varit pionjärer inom hållbarhet med sin egen kompostmaskin som omvandlar matsvinn till näringsrik kompost på bara 24 timmar. Denna innovation har blivit en central del av restaurangens arbete mot zero waste, och de har sedan 2019 blivit belönade med en Grön Michelin-stjärna för sina insatser.…
Blique By Nobis Hotell
Blique by Nobis HotellBlique by Nobis Hotell strävar efter att vara en ledande kraft inom hållbarhet, och varje aspekt av deras hotell genomsyras av denna vision. Från det ögonblick gästen kliver in på deras elegant designade innergård, möts vi av en unik atmosfär där New Yorks pulserande energi möter skandinavisk design.Jessica Lyon och Simone Kruithof på Hotellet tog emot mig…
Radisson Blu Hotell
Radisson BluVårt systerbolag Solserv som bygger våra fantastiska kompostmaskiner har här genom ett samarbete med Mitsubishi Electric levererat en kompostmaskin till Radisson Blu – Göteborg.
Görvälns Slott
Görvälns SlottVi på Waste No More AB besökte nyligen Görvälns Slott Boutique Hotel och blev varmt välkomnade av Carola Fogelberg. Syftet med vårt besök var att titta till deras kompostmaskin, som de har haft i nästan två år. Denna kompostmaskin omvandlar allt matsvinn till näringsrik jord, som de sedan använder för att odla grönsaker och växter vid slottet. För Carola…
ICA Maxi Stormarknad
ICA Maxi Stormarknad- Utmaning:Nya EU-regler för avfallshantering kräver striktare återvinning och separering av plast och råvaror. Det innebar att ICA Maxi Hyllinge behövde en lösning för sitt organiska avfall.- Lösning:De installerade en kompostmaskin GG50, kapacitet 125–150 kg/dag, som omvandlar organiskt avfall till gödningsmedel inom 24 timmar på plats.- Resultat:Denna lösning eliminerar transportkostnader och minskar miljöpåverkan, vilket bidrar till en mer…
Hufvudsta Gård
Hufvudsta GårdDe inspirerande besöken på herrgårdar, slott och hotell som använder våra kompostmaskiner för att förvandla matsvinn till näringsrik jord på bara 24 timmar fortsätter. Nyligen hade jag nöjet att besöka Hufvudsta Gård, där jag blev varmt välkomnad av platschefen Jonas Parke.Jonas delade med sig av hur deras kompostmaskin har blivit en central del av verksamheten och berättade:”Jorden är av…
Orbaden Spa & Resort
Orbaden Spa & ResortMed utsökt mat, egna ekologiska odlingar och ett prisbelönt spa, bjuder dem in allmänheten på ett genuint Hälsingevis.Här odlas ekologiska grönsaker på nära håll, bara 200 meter från kök och matsal, vilket innebär en äkta ”från jord till bord”-upplevelse. Under stora delar av sommaren och hösten kan de erbjuda sina gäster grönsaker direkt från deras egna odlingar.…
Det är alltid kul när kända profiler inom matvärlden blir imponerade av våra produkter!
Här till vänster ser ni Paul Svensson och Tareq Taylor och till höger ser ni den kända Jamie Oliver.